Nederlands 
Koppel van de week 25
Week: 25   Aantal: 410   Gewicht: 96,94   Opbrengst per varken: € 170,43   Opbrengst per kilo: € 1,758   Genetica: Deen x PIC 408 G   Slachtplaats: Westfleisch  
T 0523 676319 Mail ons

Over ons

Bij Handelshuis Schuttert vormt een jarenlange ervaring de basis voor een eigentijdse dienstverlening. Het bedrijf verhandelt biggen en varkens volgens een moderne, geautomatiseerde bedrijfsvoering waarin snelheid, accuratesse en betrouwbaarheid centraal staan. Veel vermeerderaars, vleesvarkenshouders en gesloten bedrijven, maken al jaren gebruik van ons dienstenpakket. Een gevarieerd pakket met een belangrijke constante: de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien staan onze mensen borg voor een persoonlijke, integere aanpak met een sterke nadruk op het welzijn van mens en dier.

Schuttert is een zelfstandig handelshuis dat voor 100% eigendom is van Jan Schuttert. Een organisatie met een grote afzet in binnen- en buitenland. Niet alleen het transport van de dieren, maar ook een deel van de productieketen hebben wij in eigen handen. Een belangrijk voordeel voor onze opdrachtgevers, die zo verzekerd zijn van nog meer deskundigheid en betrokkenheid. Wij verhandelen zowel reguliere varkens als varkens met het beter leven keurmerk. Sinds 2018 hebben wij ook het keurmerk voor biologisch gekregen en verhandelen wij ook biologische varkens. Op zes boerderijen van Schuttert worden diverse fokprogramma’s uitgevoerd. Ook is er een akkerbouwbedrijf.

Samenwerking, innovatie en kwaliteit zijn de belangrijkste kenmerken van deze programma’s. In totaal werken bij het handelshuis en de vijf eigen boerderijen zo’n 65 mensen. Zij stellen alles in het werk om de klanten optimaal te bedienen en deskundig te adviseren. Goede afspraken, een vlotte (financiële) afwerking en een gegarandeerd goede afzet. Dat zijn de sterke punten van Handelshuis Schuttert. Daardoor weet u altijd waar u aan toe bent en dat uw zaken in betrouwbare, professionele handen zijn.
Handelshuis Schuttert, Balkerweg 28, 7731 RZ Ommen     T 0523 676319     F 0523 676440     E info@schuttert.nl
Neem contact op